Nieuwsbrief

Hier kunt je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief van de Welzijnsplaza.

Terug

Volle maan februari 2015

Gepubliceerd: maandag 02 februari 2015
Geplaatst door: Gastblogger
Categorie: Meditatie
Bekeken: 1146 keer

Bij deze volle maan van woensdag 4 februari kun je de tijd nemen om iets wat je dit jaar op gang wilt brengen een goede basis te geven. Diepgang is nodig om dit goed uit te werken. Dit vind je in jezelf. Juist op dit moment is de energie goed om dat te doen. 
 
De boom die bij deze volle maan hoort is de lijsterbes. Een boom die vanouds met orakelen en goden wordt verbonden. De rode lijsterbes wordt gezien als de bevruchte en de vruchtdragende aarde. 
 
Wij vieren elke maand volle maan tijdens een meditatie in de Ger (mongoolse tent). Dit doen wij tussen 20.00 en 22.00 uur. De kachel brandt, de kruidenthee staat klaar en de energie is afgestemd op de maan. Als je mee wilt doen ben je van harte welkom. 


 
Ik ben Maroesja van den Berg. Chungna, centrum voor Bewust Zijn Flevoland is ons bedrijf. We houden ons bezig met Bewust Zijn, op allerlei vlakken. Zo werk ik met kristallen, kruiden en de spirits. De healingen geef ik in de Ger. Daar worden ook de meditaties gegeven en workshops over kristallen. Neem eens een kijkje op onze site: www.centrumvoorbewustzijnflevoland.nl
 

Tags: Volle maan meditatie Ger Flevoland