Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/welzijns/public_html/view/blocks/head.php on line 13
ontmoeten - WelzijnsPlaza

Nieuwsbrief

Hier kunt je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief van de Welzijnsplaza.

Terug

ontmoeten

Gepubliceerd: dinsdag 05 mei 2015
Geplaatst door: Gerard
Categorie: Levensleer
Bekeken: 1521 keer

Op reis over het Avonturenpad van het Leven.
 
“ Ontmoeten “
 
Het leven is vol ontmoeten, soms fijn en soms minder fijn. Echter altijd vol met leer momenten.
 
Wij ontmoeten mensen en trekken met ze op, sommige worden vrienden en anderen zijn allen maar passanten, je wordt altijd wel geraakt door deze ontmoetingen. Ze laten een spoor achter achter, dit is wat je telkens weer mee neemt in nieuwe ontmoetingen. Dat is ook gelijk een grote valkuil van ons mensdom. Want, we zijn daardoor vaak bevooroordeeld en veroordelend. Dat is jammer, want elke ontmoeting is een nieuwe en op zich zelf staand. Daarom is het belangrijk om altijd durven open te staan voor nieuwe ontmoetingen, want dat maakt jouw wandeling op het Avonturenpad een mooi pad.
 
We ontmoeten natuurlijk niet alleen mensen, maar ook dieren, bergen, zeeën, bomen en veel meer. Dat lijkt raar, maar in een ontmoeting kom je in aanraking met.....
 
De laatste weken heb ik het geluk prachtige ontmoetingen te hebben. Ontmoeting met bijzondere mensen die allemaal een prachtige reis maken over het Avonturenpad van het Leven. Zij raken me echt en laten me beseffen, hoe goed het is open te staan. Ook had ik het geluk een heilige krachtige mythische berg te mogen ontmoeten. Een oeroude bijna onbereikbare, en dat in deze tijd, plek. Ik heb er in het aanzicht een paar dagen mogen verblijven en in meditatie mogen gaan. Dit in combinatie met de zee en de fijne liefdevolle mensen om me,  was een prachtige krachtige ervaring. Een “ ontmoeten “ die mij veel geleerd heeft.
 
Ontmoeten gaat in het beginsel over open durven te staan, helaas zien we in onze maatschappij steeds meer dat we ons afsluiten, jammer want daardoor zouden we best veel kunnen missen.
 
Ik wens jou een liefdevolle dag.
 
Gerard
 

Tags: Ontmoeten inzichten helen