Nieuwsbrief

Hier kunt je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief van de Welzijnsplaza.

Terug

Access Bars proefsessie

Geplaatst door Ria Smid - Deksels  |  contact member
Bekeken: 27 keer

zondag 19 november 2017

Provincie: Groningen

Op zaterdag 18 (locatie Schildwolde) en zondag 19 november (locatie Zuidlaren) kun je een verkorte bars sessie ontvangen voor 25,-, het duurt 20-30 minuten. Ook kun je een volledige sessie ontvangen vor 50,- (ipv 75,- - tot 60 minuten)

Waarom de Access Bars®?

Binnen Deksels Praktijk voor Levenskunsten past alles naadloos in en naast elkaar. Er is over nagedacht. Er is vooral gekeken naar wat goed voelt en er zijn hierdoor keuzes gemaakt. Zo ook diende in februari 2017 de kennismaking met de Access Bars® zich aan. Intussen beleef ik erg veel plezier aan het geven van ‘de Bars’.

 

WAT HOUDT HET IN
ACCESS CONSCIOUSNESS - toegang tot bewustzijn -

          Mensen in staat stellen om te weten dat ze weten.

                                 Alles van het leven komt me toe met Gemak, Vreugde en Glorie (r)
 

Er bestaat een zeer uitgebreide (deels Nederlandstalige) website waarop goed wordt uitgelegd wat het inhoudt. www.accessconsciousness.com In het kort is uit te leggen dat ‘De Bars‘ energiebanen zijn die via 32 punten op het hoofd kunnen worden aangeraakt voor ’opschoning’ en totale ontspanning. Vanuit deze ‘opgeruimde’ toestand is het mogelijk met meer gemak dan voorheen verder te werken aan persoonlijke groei en via bijvoorbeeld vingerreflexologie, de bron, de oorzaak van stagnatie en niet optimale doorstroom met betrekking tot oude patronen en emoties aanpakken. 

 

WAT GEBEURT ER ALS JE DE BARS LAAT NALOPEN
Wanneer je de sessie ontvangt worden De Bars als het ware ‘aangezet’, hierdoor blijven ze ‘doorlopen’, doorstromen. Een complete sessie duurt ongeveer 60-90 minuten. Iedere keer als je het weer laat doen, wordt het resultaat, het effect steeds weer intenser, met meer verdieping. Het is bekend dat na circa drie tot vier weken de meest veranderingen zich aandienen.

 

VOOR WIE
Voor wie niet! Voor iedereen die bereid is stil te liggen van 20 minuten tot een uur, anderhalf. Ook door babies, kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en minder validen kan het worden ontvangen. Iedere Access Bars® sessie is anders. Iedereen is uniek. Iedereen die de waarde ziet van ontspannen en belangstelling heeft voor verbetering in de kwaliteit van leven.

 

SOORT RESULTAAT
Algemeen bekende resultaten zijn o.a.:
- toegenomen innerlijke rust
- betere kwaliteit van slapen, doorslapen
- meer energie
- soepeler in het leven staand
- met meer gemak het leven aankunnen bij depressie
- lange termijn effect is vaak benoemd als dat ‘het leven makkelijker verloopt’

Ria Smid - Wandelend Counselor, Vingerreflexoloog - Acces Bars (BP)

Reserveren gewenst
06-53762584 (app welkom)

Tags: access bars rust energie massage. drukpunten

Locatie

Advertentie van de adverteerder

Neem contact op met de adverteerder